Restaurant klavertje vier

PALINGRESTAURANT

Ontdek de onweerstaanbare charme van de Leiestreek in Kuurne bij Kortrijk, waar bij Klavertje Vier de verrukkelijkste paling op je wacht.....

Palingrestaurant, proef de Verfijnde Smaak van Paling

Ontdek het palingrestaurant in de Leiestreek in Kuurne bij Kortrijk, waar bij Klavertje Vier de verrukkelijkste paling op je wacht. Als een van onze specialiteiten is dit klassieke Belgische gerecht doordrenkt met liefde en vakmanschap. Na een jaar bij het beste palingrestaurant van het Scheldeland te hebben gewerkt, deel ik nu de geheimen om deze smaakvolle vis perfect te bereiden. Bij Klavertje Vier koesteren we traditie, en het is onze passie om deze gerechten met de authentiekste ingrediënten volgens de kunst te blijven bereiden.

Bij ons bereiden we dit gerecht op diverse manieren, waarbij de populairste opties zijn gebakken in boter, verrijkt met romige saus, tomatensaus, en in het groen en nog veel meer. Al onze bereidingen worden geserveerd met heerlijke zelfgemaakte frieten. Voor de liefhebbers passen we ons graag aan en creëren we andere bereidingswijzen op verzoek. De prijs? Die varieert dagelijks. Bij ons staat smaak en flexibiliteit centraal, voor een culinaire ervaring die altijd aan je wensen voldoet.

PALING IN TOMATENSAUS

Geniet van onze exclusieve paling in tomatensaus, een culinaire belevenis als geen ander. Wat deze delicatesse zo uniek maakt? Onze tomaten, met liefde geteeld in eigen tuin, voegen een onmiskenbaar karakter toe aan dit smaakfestijn. Laat je verwennen door de puurheid van onze ingrediënten en ontdek de harmonie van verse paling en tomatensaus, een verrukkelijke dans voor de smaakpapillen. Welkom in een wereld vol smaak en genot!

GEBAKKEN PALING

Geniet van onze gebakken paling, perfect knapperig, goudbruin en rijk van smaak. Een geliefde klassieker onder Vlamingen, zorgvuldig bereid en geserveerd met keuze uit heerlijke sauzen: romige mayonaise, smaakvolle tartaarsaus of verrukkelijke champignonsaus. Laat je smaakpapillen verwennen met deze culinaire traktatie en ontdek waarom dit gerecht een tijdloze favoriet is. Een onweerstaanbare ervaring voor liefhebbers van pure smaken en kwaliteit.

Paling in tomatensaus
Gebakken paling

PALING IN DE ROOM

Geniet van onze paling in romige saus: een zachte, romige lekkernij voor liefhebbers van weelderige texturen. Gebakken en vervolgens gekoesterd in een roomsaus die de unieke smaak naar voren brengt. Een heerlijk festijn dat de perfecte balans vindt tussen zijdezachte zachtheid en een rijke smaakbeleving. Een culinair genot voor de fijnproever in jou!

PALING IN HET GROEN

Ontdek onze unieke paling in het groen, met zijn speciale groene kleur en verfrissende mix van smaken. Onze exclusieve creatie gebruikt diverse groene kruiden, vooral zurkel, die meteen vers gemalen wordt. Proef deze culinaire ervaring, waar smaak en vakmanschap samenkomen voor een onvergetelijke eetbeleving. Bestel nu voor een smaakvolle en authentieke ervaring!

Paling in de room
Paling in het groen
palingrestaurant

Gerelateerde berichten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Scroll to Top